Welke opleidingen hebben we?

Onderwijsaanbod

Vmbo in de niveaus:

Gemengde leerweg

Kader Beroepsgerichte leerweg

Basis Beroepsgerichte leerweg

Richtingen:

Printmedia & Sign (Dienstverlening en Producten)

Economie & Ondernemen

Zorg & Welzijn

In samenwerking met: Grafisch Lyceum - Zadkine

Note: Leerlingen die in leerjaar 3 onze Gemengde leerweg (GL) gaan volgen doen examen in 7 vakken en volgen het beroepsgerichte vak Technologie (=mavo+)

Uitdagende school

Hoe werken wij?

Het klinkt misschien een beetje raar, maar we beginnen in de onderbouw eerst met je te leren leren. Er is ook veel aandacht voor jouw creatieve ontwikkeling en ruimte om jouw talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Er is meteen in het eerste leerjaar veel tijd voor de praktijk, zelfs in de theorielessen.

Wij vinden het belangrijk dat je goed leest en rekent, omdat je dan ook betere cijfers voor de andere vakken kunt halen. Daarom werken we in de onderbouw met niveaugroepen.  

Natuurlijk leren we om zelfstandig te werken, maar net zo belangrijk is het goed kunnen samenwerken en omgaan met elkaar. 

We motiveren je om je zo goed mogelijk te ontwikkelen. Bovendien houden we daarbij graag contact met je ouders of verzorgers. Zo halen we met z'n drieën - jij, de school en je ouders of verzorgers - het beste uit jou.

Iedereen is anders. Om voldoende ruimte en tijd te maken voor begeleiding die bij jou past, hebben we kleine klassen. Zo houden we bij alle activiteiten rekening met wat je al kan óf nog niet.

Door gebruik te maken van verschillende werkvormen en een individueel hulpplan werk je in je klas zoveel mogelijk op je eigen niveau. Je loopt dus nooit achter of voor op anderen. Op deze manier gaat leren en presteren veel beter. Wist je dat bij ons op school leerlingen vaak een diploma halen op een op een hoger niveau dan de basisschool adviseerde?