Nu Carré College, straks een baan

Op Carré College bieden we de best denkbare voorbereiding op mbo én daaropvolgend een baan. De basis hiervoor leggen we op onze school tijdens de praktijklessen in de praktijklokalen. Door jou aansluitend kennis te laten maken met bedrijven en organisaties in de directe omgeving worden jouw ervaring en je maatschappelijke- en sociale vaardigheden nog verder versterkt

Meer is mogelijk
Wil en kan je meer? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Door de lessen aan te bieden in kleine klassen en de inzet een behulpzame mentor die tijd en aandacht voor je heeft voelt iedereen zich prettig op onze school. Wie zich prettig voelt, presteert ook beter. Op Carré College is aandacht voor jouw ambitie en ruimte voor groei. Wist je dat veel leerlingen op Carré College op een hoger niveau eindexamen doen, dan het advies van de basisschool?

Samen aan het werk!
Ouders, leerlingen en onze docenten hebben een gezamenlijk doel. Dat is: een goede toekomst. Wij zorgen voor vakkundige enthousiaste docenten, succesvolle leermethodes, betrokken mentoren en een veilige omgeving. Van ouders verwachten we betrokkenheid bij de school en een goed contact met de mentor. We doen het tenslotte met z’n drieën. Afspraken die op school over huiswerk, absentie en gedrag worden gemaakt, worden door ouders thuis gesteund. Zo maken we met elkaar jouw schoolloopbaan succesvol.

We bieden je een veilige omgeving waarin je jezelf kan zijn en waarin je in staat zal zijn je te ontwikkelen op het voor jou hoogst haalbare niveau.